Limba română, întrebare adresată de MaMaITO, 8 ani în urmă

Buna!Imi poate face cineva continuare compunerii mele?Trebuie sa introduceti cum familia mea ma invata de bine.Adica ma invata lucruri bune.
Inceputul suna asa:
Intr-o zi fusesem cu cortul impreuna cu familia in padure.Stabilisem cortul langa o stanca foarte mare.De la indepartare vazusem un animal prins intr-o cusca .Ne apropiasem de acea cusca si in ea era un biet iepuras salbat care incerca sa iasa din locul stramb in care se afla.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de georgianamirunapinti
2

Răspuns:

am încercat să-l scot și am reușit, împreună cu familia mea. L-am luat cu noi la cort și i-am dat să manance. după ce ne-am împrietenit cu iepurașul i-am dat numele Țopăilă l-am luat acasă și l-am îngrijit foarte bine . Am devenit cei mai buni prieteni!!!!!


MaMaITO: Mersi
Răspuns de MariaGheorghiu1234
1

Ne apropiasem de acea cusca si in ea era un biet iepuras salbatic care incerca sa iasa din locul stramb in care se afla. Tata s-a intins dupa iepure si, dupa cateva incercari simultane a reusit sa-l scoata nevatamat. L-am dus la noi in cort pentru a-l inveli intr-un prosop, fiind foarte rece pe timp de seara. Am hotarat impreuna cu parintii mei ca nu-l vom pastra pentru ca totusi este un animal salbatic care are nevoie de libertate. Insa, cat timp vom sta pe munte, il vom tine cu noi pentru a-l hrani si a ne asigura ca este sanatos. Am fost foarte fericita pentru ca am o familie intelegatoare cu animalele si care ajuta fiintele la nevoie. Ma invata ca este bine sa ajuti cand poti, mai ales ca in situatia data nu mai era nimeni care sa-l scoata pe bietul iepure din stransoare. A fost o intamplare cu un final fericit si care imi reaminteste de fiecare data cum un gest mic poate contribui la dezvoltarea noastra ca si fiinte umane.


MaMaITO: Multumesc mult!
MaMaITO: ce inseamna cuvantul "simultane'' ?
MariaGheorghiu1234: Una dupa cealalta
MariaGheorghiu1234: cu placere
MaMaITO: mersi din nou
Alte întrebări interesante