Limba română, întrebare adresată de chaerytoil, 8 ani în urmă

bună, îmi poate face cineva un rezumat de vreo 10-20 rânduri la cartea "Roșu de rubin culorile dragostei" scrisa de Kerstin Gier? Va rog, e urgent! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de suzana2suzana
6

Răspuns:

Explicație:

Descendenta a familiei Montrose, Gwendolyn a trait intotdeauna in umbra verisoarei ei, Charlotte, cea care este considerata mostenitoarea genei de calatoare in timp. Gwen incearca sa ascunda faptul ca poate vedea si vorbi cu fantomele.

Dar, intr-o zi, totul se schimba, cand nu Charlotte este cea care face prima calatorie in timp, ci Gwen. Ingrozita de faptul ca nu poate controla aceste calatorii, Gwen ii dezvaluie adevarul mamei ei si ii intalneste pentru prima data pe membrii lojei secrete a Contelui de Saint Germain, asa numitii Gardieni care i-au protejat pe calatorii in timp de-a lungul secolelor, si pe celalalt calator in timp, descendentul familiei Villiers, Gideon.

Captivant, palpitant si romantic, Rosu de Rubin este un volum fermecator si amuzant, in care trecutul invie sub ochii protagonistilor si ai cititorului, dezvaluind perioade fascinante si pline de mister din trecutul Londrei si al Angliei.

Personaje memorabile, care au starnit curiozitatea si au aprins intotdeauna imaginatia cititorilor, precum Contele de Saint Germain ( posibil detinutor al cretului nemuririi), costumele de epoca si duelurile, fizice sau verbale, fac din acest volum unul plin de rasturnari de situatie, societati secrete, tradari si planuri intunecate.


chaerytoil: mersiii <33
Alte întrebări interesante