Engleza, întrebare adresată de alexandra6673, 8 ani în urmă

Bună. Imi poate traduce cineva acest text ? Dau coroana :)

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Roxannalove
0

In seara urmatoare, bunicul si-a continuat povestea:

"Vezi tu, Charlie", a spus el, "nu cu mult timp in urma obisnuiau sa fie mii de oameni care lucrau in fabrica domnului Willy Wonka. Dupa, intr-o zi, a trebuit sa ii ceara fiecaruia dintre ei sa plece"

"Dar de ce?" intreba Charlie

"Din cauza spionilor. Ceilalti fabricanti de ciocolata au inceput sa trimita in interior spioni ca sa ii fure retetele speciale domnului Willy Wonka: inghetata care nu se va topi niciodata, guma de mestecat care nu isi pierde niciodata gustul oricat de mult ai mesteca-o si asa mai departe. Deci, el a trebuit sa inchida fabrica si tuturor le-a parut rau pentru domnul Willy Wonka."

Bunicul Joe a continuat. "Dupa, intr-o zi, dimineata devreme, fumul a inceput sa iasa din nou din hornuri. Oamenii s-au oprit si s-au uitat. Puteau simti mirosul de ciocolata topita. Dar cele mai misterioase dintre toate erau umbrele mici si negre din spatele ferestrelor. Chiar si acum, Charlie, nimeni nu a vazut oameni sa intre sau sa iasa din fabrica. Numai ciocolata si bomboanele ies afara ambalate si adresate."

Dar atunci, tatal lui Charlie, domnul Bucket a intrat tinand ziarul in mana.

"Ai auzit stirile?" Asculta:


Roxannalove: Sper ca e corect
alexandra6673: daa,mersi muuuult❤❤❣❣
Roxannalove: Iti trebuia si continuarea? Nu apare in poza si de aceea nu ti-am facut-o
alexandra6673: nuk
alexandra6673: nu ,e ok asa
Alte întrebări interesante