Limba română, întrebare adresată de amalia152, 8 ani în urmă

Buna...Îmi puteți face o compunere de luna August dacă puteți sa ziceți și ceva de 23 August ca atunci este ziua mea...


amalia152: Eu știu dar îmi trebuie 2 eu am făcut 1

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ZUZA111
4
Ce poate fi mai frumos decât o vacanta de vara..? Copii fericiți, caldura, liniște, excursii,.. Eu cred ca nimic.. și lucrul ce mă face așa de fericita este faptul ca pe 23 August e ziua mea!!
Mi-am pregătit bagajul pentru o mini-vacanta la munte, acolo îmi voi serba ziua. De mult timp îmi doresc sa am ocazia de a-mi servă ziua in alt oraș cu prietenii mei!
A sosit ziua cea mare! Eu cu prietenii mei ne-am suit in tren și am plecat către Brașov. Urma sa fie un drum destul de lung dar, alături de prieteni, nimic nu este plictisitor. Pe geam puteam observa peisaje minunate.. Copacii cu frunze verzi, macii roșii ca focul și dealurile ,,bogate,,.
In câteva ore,multe ore, am ajuns in Brașov. Eram 11 prieteni și mai aveam de așteptat pana când puteam merge la hotel. Am plecat către mall.. După ce am mers cu vreo doua autobuze greșite.. am ajuns Insfarsit la mall... Acolo erau ff mulți oameni și ne puteam pierde foarte ușor unii de ceilalți. Am hotărât sa rămână baietii la o cafenea, iar fetele sa se ,,piardă,, prin magazine..
După câteva ore ne-au sunat cei de pa hotel sa ne anunțe ca suntem așteptați. Într-un sfârșit ne-am reunit toată Gașca și am luat-o spre hotel. Noi am hotărât sa nu mai luam autobuzul și sa mergem pe jos.. Din punctul meu de vedere, drumul cu autobuzul mi-a părut ff scurt așa ca credeam ca vom ajunge foarte repede la hotel. Nu a fost așa.. Ne-am plimbat cred ca prin tot orașul și tot nu găsisem hotelul.. Toți eram atât de amuzați de faptul ca nu știm pe unde sa o luam încât, râdeam ca niște anormali printr-un oraș străin.
Într-un sfârșit ziua s-a terminat, noi am ajuns la hotel ff obosiți și am hotărât sa ne odihnim pentru cea de-a doua zi...
Nu o sa uit niciodată ziua aceasta de naștere.. și vă dați voi seama ce s-a mai întâmplat in excursia noastră la Brașov! :)

amalia152: Mersi foarte mult...Câți ani ai?
ZUZA111: 12
Alte întrebări interesante