Limba română, întrebare adresată de Fanpage777, 8 ani în urmă

Buna!! :))
La română, ne-a dat temă să scriem un basm,cu printi, printese, balauri etc.,facut de noi.Nu vrea să faceți voi basmul, doar să-mi dati o idee bună.
MULȚUMESC!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tatianalungu342
1

Explicație:

ERA O PRINTESA CARE NU ZAMBEA NICIO DATA TATAL EI ERA TRIST SI IA VENIT O IDEIE. A DOUA ZI VENI 3 CLOUNI DAR PRINTESA NU RADEA . MULTI CLOUNI AU VENIT DAR DEGEABA. AU TRECUT UN AN SI INTR-O ZI VENI UN PRINT SIMPLU INMBRACA AVEA CELE MAI BUNE SI INTERESANTE GLUME PRINTESA A INCEPUT SA RADA TARE INCAT REGELE TATAL EI ERA FERICIT ȘI MÂNDRU. SI SAU CĂSATORIT SI DEVENIT FERICIȚI PĂNA ADÂNCI BĂTRANETI!

SPER CA TE-AM AJUTAT


tatianalungu342: sper câți place, îți place??
Fanpage777: E frumos
Răspuns de MagicGirl1112
2

O data intr-un castel mare si sclipitor,fiica cea frumoasa  a regelui castelului trebuia sa se marite.Aceasta a refuzat pe toti printii deoarece nu isi dorea sa se marite,era obligata de tatal ei.Pentru a lua mana ei printii trebuiau sa urce pe un munte inalt unde crestea o floare care cucerea inima tuturor fetelor si sa ia acea floare din varful sau,dar nici unul nu reusea.

intr o zi un print chipes pe cal alb veni si a urcat pana la mijlocul muntelui .Fiica regelui cand il vazu se indragosti pe loc.In acea seara o vrajitoare veni la ea si ii spuse ca daca vrea sa se marite cu baiatul acela trebuie sa ii aduca,una din cea mai frumoasa nestemata.Fata,nestiind ce se va intampla a acceptat.A doua zi vrajitoarea veni la ea sa isi aleaga nestemata dorita si o alese pe cea pe care mama fetei i o daduse inainte de a muri.Fata trista i o dadu.De dimineata printul iar veni si reusi sa ii aduca floarea cuceritoare.Se maritara si fusese multa fericire in regat ,dar printesa era trista deoarece nu mai avea nestemata,singurul sau lucru de la mama sa.Printul vazand-o trista pe fata,a plecat dupa vrajitoare si a reusit sa recupereze nestemata,omorand vrajitoarea.

Eu ti-am scris povestea. :,)

Sper ca te-am ajutat! :)

O zi super!


Fanpage777: Mulțumesc
MagicGirl1112: cu placere! :D
MagicGirl1112: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuultumesc din suflet pentru coroana! :)
Alte întrebări interesante