Limba română, întrebare adresată de monimoni87, 9 ani în urmă

Buna...Ma numesc Monica si va rog mult sa ma ajutati cu o compunere narativa de 10-15 randuri in care sa redau o intamplare din viata mea va rog am mare nevoie si nu stiu :((

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 1234567890iuli
3
Vacanţa de vară mi-am petrecut-o la bunicii mei din Moldova. Satul în care locuiesc aceştia se află în apropierea râului Prut. Cum în ultima vacanţă de vară am fost ocupat cu diverse examene, vara aceasta am recuperat şi am stat la bunici pe toată perioada verii.
Viaţa la ţară mi-a priit. Aerul proaspăt al satului, aflat nu departe de o pădure întinsă, a fost o adevărată desfătare pentru mine. Departe de aerul poluat al oraşului în care locuiesc, am simţit pe propria piele ce înseamnă viaţa sănătoasă. NU STIU DACA ESTE BINE DAR MACAR TI-AM DAT O IDEE... :)

monimoni87: Multumesc pt idee :))
1234567890iuli: npk.
Răspuns de bogdangheorghe
2
Pe parcursul vietii mele sau intimplat multe incidente hazlii,pe care cu siguranta nu o sa le uit niciodata.Dar cea mai interesana,a fost atunci cind eram mica si am sarit din patuc fara ca parintii sa observe.Incet ma tiram in miini si in picioare ,eram mica , stiam tare ce se poate si ce nu.Am ajuns la pusculita de bani al tatalui si cum nu stiam ca banii trebuie la ceva i-am luat si i-am rupt.Dar tocmai in acea zi trebuia ca tata sa-i deie niste bani la un om pe care i-a luat pentru reparatie in casa .Si in acel moment , cind mama a vazut ce am facut nu stia ce sa faca si se gindeau amindoi ce sa-i spuna acum acelei persoane.Bine ca nu a putut sa vina deoarece i s-a stricat masina si va veni tocmai saptamina viitoare .Asa de tare s-au bucurat deoarece acel om era foarte suparacios daca nu-i dadeai ceia ce ai imprumutat la timp.
Acesta a fost intimplarea mea de cind eram mai micuta .Desigur parintii m-au iertat,dar amintirile au ramas pina azi.

monimoni87: waw multumesc chiar te pricepi la compuneri multumesc :))
Alte întrebări interesante