Buna ma poate ajuta cineva cu acestea?Nu imi da ca la raspuns iar pt pct c rasp este 0 iar pt d este -2rad3
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
c) [(2-3) - (4-3)](6+2√6) + 12=
(- 1 -1)(6+2√6) + 12=
- 2(6+2√6) + 12= - 12 -2√6 + 12= - 2√6
d) 1- 2 -√3 - 1 +2 + √3=0
La ambele exerciții se aplică (a+b)(a-b)=a²-b²
Sper că te-am ajutat!
Răspuns de
0
........................
Anexe:
Alte întrebări interesante
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă