Matematică, întrebare adresată de Lea394, 8 ani în urmă

Buna, ma poate ajuta cineva, va rog?
1-radical(x-2)
Asta e o functie, iar eu nu pot sa imi dau seama cine e a. Va rog sa ma ajutati! Multumesc anticipat!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de augustindevian
2

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

Anexe:

Lea394: Nu sunt sigura ca ai inteles ce am vrut sa zic; functiile sunt de felul ax+b sau ax^2+bx+c. Eu am nevoie de a. Am inteles ce ai facut, dar nu vad cu ce ma ajuta, sincer
gbbbcc: Bună ziua Mă puteți ajuta și pe mine cu ceva va rog frumos uitați la întrebarea pe care am pus o
albatran: salut, fata mosului, pai NU AI PUS NICI O CERINTA: grafic? intersectie cu axele??domeniul maxim de definitie?? monotonie??imagine?? a araspuns si omul ( un apreciat profesor de mate, intre altele) la ce (s)-a putut, neexistand vreo intrebare clara ...probabil ca a e 2...nu ti-a dat chiar "mura in gura", nici tu nu ai dat o cerinta clara..si te ajuta ca data viitoare SA STII SA PUI INTREBARI.
albatran: dar pt ca dansul nu a mai dat pe aici cred ca m-am prins eu
albatran: 'nu sunt sigura ca ai inteles ce am vrut sa zic; functiile sunt de felul ax+b sau ax^2+bx+c. Eu am nevoie de a. Am inteles ce ai facut, dar nu vad cu ce ma ajuta, sincer"
albatran: a nu apare DECAT la la functiile ax+b sau ax^2+bx+c., ax^3+bx^2+cx+d, etc zise POLINOMIALE....aceasta NEFIIND o functie de acel tip, NU ARE NICI UN "a"...as simple as that!!!
albatran: exista si ALT fel de functii...dac esti la liceu ai auzit deja de functii trigonometrice, exponentiale, logaritmice
Alte întrebări interesante