Limba română, întrebare adresată de galanalesiaanastasia, 8 ani în urmă

Bună!Mă poate ajuta cineva? Vă rog Dau corona ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de itachiuchiha443322
1

Oule roșii sunt defapt fierte în coji de ceapa roșie ca să le faci natural.

Dacă vrei sa pui un model pe ou, iei o frunza sau o floare pur și simplu mergi afara îți alegi modelul de frunza și floare, și după îl pui pe oul normal și îl bagi într-un ciorap și legi strâmt. După asta cu tot cu ciorap pui oule la fiert în coji de ceapa roșie.


galanalesiaanastasia: Dar mă mai poți ajuta cu încă două? te rog
itachiuchiha443322: încă un mod de a fierbe ouale roșii?
itachiuchiha443322: poți face la fel și cu sfecla roșie : Taie sfecla cubulete si pune-o la fiert intr-o oala, timp de aproximativ o ora. Ulterior strecoara lichidul, in asa fel incat sa obtii zeama rosie curata. după aceeași adaugi oule tot asa într un ciorap unde ai pus tu frunzele sau florile și le lași sa fiarbă cam 20 minute, le poți unge cu puțin ulei sau clisa ca să lucească
galanalesiaanastasia: Mulțumesc
itachiuchiha443322: si dacă vrei poți face și cu afine, pur și simplu fierbi oule și în timpul ala zdrobește cam 500 g afine și după ce ai fiert oule le ungi cu zeama de la afine, poți pune și puțin oțet în zeama ca să fie prinsa mai bine culoarea și după la final de tot ungi cu putina clisa sau chiar unt ca să lucească!!!
galanalesiaanastasia: Dar... mă mai poți ajuta la altceva?
itachiuchiha443322: sigur! la ce?
galanalesiaanastasia: Păi... voi mai posta încă ceva
itachiuchiha443322: ok!!!
galanalesiaanastasia: Gata
Răspuns de yasminestefanescu
1
Aveti nevoie de oua, un dres nou sau soste tip dres, vopsea de oua, frunze si flori naturale, micute si putin ulei sau untura pentru uns ouale. Se pregatesc flori si frunze micute, de forme diferite, sa incapa pe ou. Pot fi frunze de patrunjel, leustean, muscata etc. Se pregateste dresul, se face un nod la partea de jos. Se taie intaritura. Vedeti sa le spalati bine inainte de folosire.
Se unge oul cu putina apa, se pune frunza sau floarea, se pune oul cu totul in dres, se face iar un nod si apoi se taie cu o foarfeca.Apoi puneți vopseaua in oala,iar după aceea puneți ouăle.Le lăsați 10-20 de minute apoi le scoateți din oala.Desfaceți dresul și scoateți frunza și asa obținem ouăle vopsite cu flori sau frunze.

galanalesiaanastasia: Mulțumesc
galanalesiaanastasia: Dar mă poți ajuta cu încă două exemple?te rog (Dau coroana)
yasminestefanescu: Desigur!
Alte întrebări interesante