Limba română, întrebare adresată de danidanyel324, 9 ani în urmă

Buna! Ma puteti ajuta cu ceva?
Am nevoie de o poiezie compusa de maxim cinci strofe cu cuvintele: ochi,par,buze ,albastru,stele,trandafiri,ma gandesc,inima,tine,dragostea si finta.
MA PUTETI AJUTA?


AlexandraMaria67: Ol
AlexandraMaria67: Ok
danidanyel324: Multumesc mult
GreenEyes71: Alexandra, şi tu scrii pe grabă ? Ţi-a scăpat un "i", la "... şti ceva" şi un semn de întrebare. Şi apropos: de scris trebuie să scrii corect indiferent dacă te grăbeşti, sau nu.
AlexandraMaria67: Auzi???eu nu vreau sa ma cert.Pa.Am de scris o poezie.
GreenEyes71: :-))). Ok, scrie poezia, dar să o scrii corect. Promiţi ?
AlexandraMaria67: Ok
GreenEyes71: Sunt curios ce va ieşi :-).
AlexandraMaria67: Si eu :-).
GreenEyes71: Nu te mai întrerupe, scrie acolo la poezie, ignoră-mă pe mine :-).

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlexandraMaria67
1
Atunci cand ma gandesc la tine, Simt ca as pluti pe cer inconjurat de stele Eu mereu te voi ajuta la greu si la bine Pana cand moartea ne va despartii mereu. Cand simt buzele tale,trandafirii si moi, Cand zaresc ochii tai de un albastru al marii, Si parul tau ca focul, Imi dau seama ca de tine m-am indragostit prima data-n viata, Jur pe toata fiinta mea sa pretuiesc dragostea ta. Nu vreau sa iti ranesc niciodata inima, Nu vreau sa fie doar un sentiment trecator, Sentimentele noastre sunt foarte puternice Sper ca nimeni,niciodata nu ne va desparti.

AlexandraMaria67: Scuze daca nu e buna
AlexandraMaria67: Nu stiu de ce nu pot scrie unul dupa altul
AlexandraMaria67: Sunt 3 strofe.
danidanyel324: ok multumesc mult
AlexandraMaria67: Nu ai pentru ce.
danidanyel324: este furmoasa
AlexandraMaria67: Mersii!:-)
GreenEyes71: Frumoasă poezie, dar n-ar fi bine să scrii versurile unul sub altul ? Apoi, n-ar fi bine să delimitezi strofele, că cerinţa este pentru maxim 5 strofe ? Vezi că ţi-a scăpat o chifteluţă :-). Corectează repede, până nu mai vede cineva: "ne va despărţii", se scrie cu un singur "i". Viitorul verbului "a despărţi"...
AlexandraMaria67: Ok mersi pentru corectare,despre scrisul unu sub altul nu stiu ce are telefonul si nu merge.Am incercat multe metode si inca nu stiu ce are.
Alte întrebări interesante