Franceza, întrebare adresată de taniaserea, 8 ani în urmă

Buna mă puteți ajuta va rog sa traduceți textul va rog dau coroana și răspuns verificat răspunsul va rog sa fie complet și corect va rog mă puteți ajuta va rog din ❤️ va rog frumos va rog va rog va rog va rog va rog mult de tot ​

Anexe:

taniaserea: nu pot e prea lung
Tarazanoglu: Tata ma lasa in fata casei lui Étienne (Stefan, pe romaneste) la ora 11 si une sfert. Ninge tare. Impunatoarea casa a lui Etienne este acoperita de un gros mantou alb. Sovai cateva secunde inainte de a suna. Etienne imi deschide usa.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bogheandiana85
1

Răspuns:

Tata mă lasă în fața casei lui Etienne la unsprezece și un sfert.Ninge mult. Casa impunătoare a lui Etienne este acoperită cu o haină albă groasă.Ezit câteva secunde înainte de a suna. Etienne este cel care îmi deschide ușa.

- Dormitoarele sunt la etaj. Aici este camera de zi, iar acolo bucătăria și sala de mese.

Îl urmăresc pe Etienne până la bucătărie unde sunt mama lui și sora lui Flavia.

-Clara! Sunt bucuros sa te vad!

-Vrei să-ți arăt camera mea? Etienne îmi oferă.

-Da, mi-ar plăcea.

Urcăm sus pe scara mare. Imediat ce am pus cu piciorul în camera lui Etienne, simt că sunt pe un teren familiar.Îl recunosc în această bibliotecă plină de cărți și culegeri de poezii. Mirurile albastre pal fac ca această cameră să emane o atmosferă calmă . Ca Etienne. Haina lui este albastră și gri, cu o notă de verde. Deasupra patului lui, un poster cu Asiatică în alb-negru, unde vedem un bărbat în kimono, cu un picior în aer pentru a lovi un adversar invizibil. Etienne și prietenul său François iubesc filmele kung-fu.

La marginea ferestrei, este un fotoliu mare. Este acolo. Este confortabil. Din fereastra avem o priveliste foarte frumoasa asupra unui stejar imens ale carui crengi aproape ating casa.

- Aici studiez. Vara este întotdeauna o adiere când deschid fereastra. Și aud păsările cântând.

Sper ca te am ajutat și ca este bine!

succes la teme!

Alte întrebări interesante