Limba română, întrebare adresată de eoandrei2009, 8 ani în urmă

buna!
o compunere cu numele PRIETENUL MEU,de minim 150 de cuvinte.
Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tigrufrumos7
3

Prietenul meu

Nu am crezut niciodată că voi avea un asemenea prieten,care să mă ajute la bine și la greu. Noi ne - am întâlnit pentru prima oară la școală în clasa pregătitoare. Atunci când făceam lucruri practice în grupă.

Cel mai bun prieten al meu se numește, Darius și are paisprezece ani acum și este clasa a opta. El este un prieten care ține secrete, mă ajută atunci când eu am nevoie ceva și mă susține în momentele grele. Prietenia este greu de găsit în ziua de astăzi. A trecut mai bine de opt ani, și ne înțelegem foarte bine. Chiar dacă au mai fost certuri între noi, au fost certuri minore și ne am împăcat la o zi, două. Colegii pe el îl considera ca fiind o persoana îndrăzneață și plin de viață. Cu el am petrecut lucruri impreuna unde mergeam, mergeam impreuna.

Îi sunt recunăscutor că îl am prieten. Și trebuie să învățăm ceva din aceasta lecție, ca prietenia rar se găsește și sa tina opt ani. Colegii și doamnele profesoare se miră ca fiind cei mai buni prieteni. Cu el am fost în excursii, în drumeții etc. Zi de zi ne sunam și vorbim ore întregi prin telefon, ba chiar și prin mesaje. Este de ajung un singur prieten, nu mai mulți ca să vezi cine este prietenul adevărat.

Sper ca te am ajutat!!


eoandrei2009: multumesc din suflet.
eoandrei2009: sunt clasa a 5 a dar completez eu
eoandrei2009: multumesc
tigrufrumos7: cu plăcere. nu știu dacă este 120 de cuvinte, dar sper ca te am ajutat
tigrufrumos7: alte ideei nu îmi veneau, și d-aia am scurtat-o
eoandrei2009: are mai mult de 170
eoandrei2009: e ok
eoandrei2009: mersi
Alte întrebări interesante