Limba română, întrebare adresată de zindoo1, 8 ani în urmă

bună.o compunere de 1-2 pagini cu titlul:40 de muzicanți.

după,o poza separat pe o foaie a4 desenați ceva ce ar reprezenta aceasta compunere. mulțumesc. va dau ultimele mele puncte.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raisagavrila
1

Răspuns:

Trăiau pe un deal 40 de muzicanți, cate 10 Intr o casa.

Ei aveau visuri mari de a ajunge muzicanți ori dirijori.Voiau să își întemeieze o trupă toți 40 ,dar cu viorile și tropetele vechi și ajunsurile puține nu aveau ce face.

S au gândit la mai multe feluri de a se îmbogăți, dar să aibă acelasi vis, de a fi muzicant au decis să se mute dar aceeași problema li se a arătat.Asa că și au propus sa sea angajeze toți pentru trei luni in alt loc de muncă, fata de ce visau, că să strângă bani și să își cumpere o casă mare unde sa locuiască toți 40.

Au trecut cele trei luni de lucru și au strâns o grămăjoară de stil de mare de bani așa că au pornit la drum sa caute o casa de vânzare.

Au călătorit 3 zile și 2 nopți până să găsească în capitala țării lor o casa încăpătoare și frumoasă pentru toți 40.Au sunat proprietarul și deși casa costa mai mult le a dat o cu banii pe care ii acei .

Mutați acolo erau fericiți dar tot nu și au împlinit visul așa că au plecat sa caute un magazin de unde să își cumpere instrumente de cantat noi, au găsit și au strâns din nou bani pentru ele deoarece erau mai noi, mai bune și mai performante.Cand au încercat să cânte la ele și au dat seama că nu se auzea așa că cele vechi și nici nu știu sa le tina cum trebuie, așa au decis să meargă la un curs.

Au exersat și au luptat pentru acest lucru și Intr un final au reușit, au mers să caute un loc unde să își înceapă carieră și au găsit o micuță baraca și au compus un mic cântec și au făcut o sută de pliate pe care le au împărțit în tot orașul, iar la nuaptea sa vina lumea sa îi vadă cântând.

S a lăsat nuaptea și lumea s a adunat nu erau așa multi cum și au fi dorit dar așa au evoluat.Iar în câțiva ani și au găsit un loc splendit și elegant unde să cânte și în sfârșit cariera lor a devenit realitate.

Trupa s a numit ,,Cei 40 de muzicanți,, iar așa au pășit ei spre succes!

Sper sa fie bine!

Alte întrebări interesante