Limba română, întrebare adresată de 275930, 8 ani în urmă

Bună !
O compunere de 10 rânduri ,despre
moarte în care să-ți exprimi sentimentele când îți moare cineva drag .
Vă rog dau coroana !❤️​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristinakawaiigirl
0

Răspuns:

durerea care nu trece

Parinti mei m-au parasit cand aveam 3 ani.De atunci bunica mea m-a crescut,mai era si sora mamei mele,dar,totusi buncia mea m-a crescut pana la zece ani.

Eram la magazin,luam lapte si alte mancaruri necesare pentru casa,stiam ca matusa mea era langa bunica,dar deoarece eu nu i-am spus matusii mele ca merg la magazin si sa aiba grija de bunica,nu a stiut,asa ca ea nu era la bunica.Bunica mea avea o boala,acea boala nu disparea de 5 ani,starea ei s-a agravat,eu nu stiam ca sa agravat si ca nu-si revine.Bunica deodata s-a simtit rau si a luat-o un junghi de inima,ea a cazut pe jos.Cand eu am venit de acasa am gasit-o pe bunica mea draga intinsa pe jos,atunci parca nu s-a facut inger doar bunica mea,ci si eu.

Răspuns de Canzie
0

Amintiri cu oameni dragi

Intr o iarna , bunicii mele ii era rau.Intrasem in panica,nu stiam ce sa fac. Am sunat la ambulanta si imediat o luase pe bunica. Imi era foarte teama,oare ce a patit? Nu stiu ce ma voi face fara ea! Ajunsi la spital ,in scurt timp,asistenta veni sa mi spuna ca bunica s a stins din viata. Aveam inima franta,am sunat o pe mama sa i dau vestea trista. Am simtit un gol in suflet, bunica era un om bun care mereu isi facea timp pentru a se juca cu mine,nici n am apucat sa mi iau la revedere. Chiar daca a trecut mult timp ,amintirile cu aceasta inca imi sunt dragi.

E de zece randuri, prima data am facut o pe foaie si dupa am transcris , acum nu stiu poate sa fie mai mult de 10 randuri dar la mine a fost exact 10.

Alte întrebări interesante