Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

buna,prieteni.Va rog si eu o compunere despre cum mi am petrecut vacanta de vara.locuiesc la tara.multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AmaAmalia
3
Pai spune si tu locurile unde ai fost pe unde ai umblat ce ai vazut pe cine ai intalnit si mai ales foarte multa descriere .
Si incepe cu ceva gen " In vacanta care tocmai a trecut am mers....am vizitat.....mi-a placut foarte multa.....am aflat ..... si la sfarsit spun o fraza simpla gen : A fost o vacanta de neuitat sau Mi-a placut vacanta asta / Una dintre cele mai bune vacante de pana acum.
P.S; si baga si niste inventi vezi tu ;)
Ca ai mai vizitat si alte orase / tari sa zicem ;-??
Răspuns de sorinangela727
11
                 O VACANTA PLACUTA          

   Este vara.  Eu miam pertrecut vacanta cu prieteni.La mine in sat am mai multi priteni  si locuim intr-o zona frumoasa de munte.Am facut plimbari pe munte prin paduri si a fost distractiv. 
   Zilnic noi ne intalneam  si ne faceam programu.Uneori noi mai plecam la plimbare prin padure unde de cele mai multe ori vedeam anumite animale.Uneori ne speriam noi de ele alte ori ele de noi.Am un prieten pe care il cheama Alin care de fiecare data  cand mergeam in padure le ducea de mancare la animalele salbatice de fiecare data el le cara porumb .El ne zicea  ca animalele salbatice fac parte din viata lui si trebuie sa le si hraneasca.De cate ori mergeam in padure ne abateam si pe la rau unde ne scaldam ,ne racoream si mergeam in sat sa facem si un fotbal.Asa ne distram aproape zilnic si a trecut vacanta fara sa ne dam seama.Vara a trecut si a inceput scoala ce rau ne pare ca parca mai aveam ca face .Dar va veni si vacanta urmatoare.
   Am avut o vacanta pe cinste la mine in sat.Si la anul care vine imi doresc sa-mi petrec vacanta tot la mine in sat si tot cu prieteni mei.         
Alte întrebări interesante