Engleza, întrebare adresată de vreauajutor80, 8 ani în urmă

Buna puteți să îmi iei să îmi traduceți și mie textul acesta este urgent dau coroana​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonimaaaaa13
1

g. Palatul Buckingham a fost făcut reședința oficială a suveranului de către regina Victoria al cărei memorial se află în fața

j. Madame Tussaud expune modele de ceară de personaje istorice celebre, regalitate, oameni de stat internaționali, vedete de film și sport, artiști și animatori. palat. Gărzile Regale se schimbă în fiecare zi la 11.30 dimineața, spre deliciul turiștilor.

h. Piața Trafalgar, numită în comemorarea unei mari victorii navale britanice, este dominată de statuia amiralului victorios, Lord Nelson. Oamenii și porumbeii se adună aici pentru a vedea și a se bucura de fântâni, lei și frumoasele clădiri din jur.

k. Galeria Națională, cu cupola sa elegantă și colonadele grațioase, domină partea de nord a Trafalgar Square, adăpostind o colecție foarte bogată de picturi. Cele mai faimoase sunt lucrările renascentiste și impresioniste.

1. Tower Bridge, deschis în 1894, este unul dintre cele mai bune repere din Londra cu cele două

i. Catedrala Sf. Paul, capodopera barocă a lui Sir Christopher Wren, a fost construită după Marele Incendiu. Great Dome este al doilea ca mărime din lume. Nelson, ducele de Wellington și însuși Wren sunt îngropați aici. turnuri neogotice. Cele două poduri levante de 1000 de tone erau ridicate pentru a permite trecerea navelor mari. Pasarela acoperită cu sticlă, la 142 ft deasupra Tamisei, oferă o vedere splendidă a râului


vreauajutor80: si celelalte fragmente?
vreauajutor80: ms!
Alte întrebări interesante