Engleza, întrebare adresată de MariMarinette, 8 ani în urmă

Bună, puteți traduce acest text/dialog în română ? Va rog frumos ! DAU 30 DE PUNCTE ȘI CORONIȚĂ ! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de purediamond
1

Răspuns:

Tina: Îmi place cel mai bine vara. Si tu? Victor: Este și sezonul meu preferat. Putem mânca porumb proaspăt din grădina bunicii, verdeață și multe fructe. Vara este cel mai bun anotimp pentru picnicuri, nu? Victor: Da, este. De asemenea, mâncăm multă grătar în timpul verii. Și picnicurile merg mereu cu fructe și înghețată de casă. Îți place înghețata, Tina: nu-i așa? Îmi place înghețata, îmi place soarele fierbinte și îmi place să merg desculț și să fiu cald tot timpul. Prefer vara decât orice alt anotimp al anului. Victor: Am o mulțime de planuri pentru vară. Mă duc pe Tina: să-l vizitez pe bunicul meu și să-l ajut la fermă. Apoi, eu și părinții mei vom petrece două săptămâni pe litoral. Ce vei face vara? În primul rând, merg într-o tabără de vară și mă voi întâlni acolo cu niște prieteni vechi. În continuare, voi vizita vărul meu care locuiește în SUA. Mă simt atât de entuziasmat de asta.


MariMarinette: mulțumesc,o să îți dau coroana imd ce îmi va arăta opțiunea,promit ! ^^
Răspuns de irinamaria270
1

Răspuns:Tina: Imi place vara cel mai tare. Si tu?

Victor: Este anotimpul meu preferat de asemenea. putem manca porumb proaspat din gradina bunicii, verdeturi si o multime de fructe.

tina: vara este cel mai bun anotimp pentru picnicuri, nu i asa?

victor: da, este. de asemenea mancam mult gratar vara. si picnicurile mereu merg cu fructe si inghetata de casa. iti place inghetata, nu i asa?

tina: imi place inghetata, imi place soarele fierbinte si imi place sa merg in picioarele goale si sa mi fie caldut tot timpul. prefer vara in schimbul oricarui anotimp al anului.

victor: am multe planuri pentru vara. o sa mi vizitez bunicul si o sa l ajut la ferma. apoi, parintii mei si eu vom petrece 2 saptamani la mare. tu ce vei face in vara?

tina: intai, o sa merg intr o tabara si o sa intalnesc niste prieteni vechi acolo. apoi, o sa mi vizitez verisorul/verisoara care traieste in SUA. ma simt atat de entuziasmata in legatura cu asta.


irinamaria270: Scuze ca am raspuns cu toate ca era dat deja un alt raspuns inaintea mea.. scrisesem probabil in acelasi timp cu acea persoana
Alte întrebări interesante