Limba română, întrebare adresată de mihaelacernaianu, 9 ani în urmă

Buna! SCRIETI O COMPUNERE IN CARE SA DESCRII UN OBIECT INTELIGENT(SA FIE TELEFONUL SAU TABLETA!!) DE 20-25 RANDURI! va rog ajutati ma ☺☺multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RaffyRay
7
Cel mai inteligent lucru care este pe pamantl nostru este tehnologia.
Telefonul este un pas spre cunoastere, el ajuta pe oricine care are probleme de diverse lucruri, cum ar fi: poate calcula, poate cauta orice pe internet si putem vorbi la distanta cu cei dragi.
Telefonul este si va fi mereu ajutorul care va fi alaturi de noi ori de cate ori avem nevoie.
Succes! Iar daca nu face 2-25 de randuri sa ma anunti sa continui!

mihaelacernaianu: OK acum incep SA o scriu!! Multumesc
RaffyRay: "pe pamantul nostru" scuze
Răspuns de MynameisIulia
9
Telefonul În ziua de azi toată lumea are un telefon la îndemână.Cei mai multi au linia Samsung Galaxy. Acum miliiarde de ani nu existau telefoane .Unii comunicau prin stații,care pe atunci erau foarte rare,și erau tot felul de invenții utile omului.Tot cea ce vedem în jurul nostru este inventat și creat de oameni,unele lucruri,de natură.Telefonul nu are doar calitatea de comunicare.Acesta are diverse aplicații,pentru a EDITA poze,are JOCURI,are o a doua metodă de comunicare E-MAILUL.Cea legată de cartela telefonului MESAJELE.În telefon pot fi păstrate imagini sau chiar șterse.Pozele pot fi făcute de către el sau un aparat-foto. Telefonul este mai inteligent ca orice om,însă și el are o limită.Acel spațiu de gândire,este creierul lui și se numește SPAȚIU DE STOCARE. Este inteligent,dar și scump,tot odată. Este foarte sensibil,și dacă ecranul are doar o mică spărtură,acesta nu mai are salvare,decât dacă este dus la reparații.Dar în unele cazuri,chiar dacă este reparat,merge extraordinar de greu. Telefonul este carnețul,și în ziua de azi „Prietenul“ omului. (Dacă vrei mai adaugi ceva.)

mihaelacernaianu: Ms mult!! ☺
Alte întrebări interesante