Limba română, întrebare adresată de evelinemily78, 8 ani în urmă

Bună seara, luni am simulare pentru evaluarea națională, iar eu nu sunt pregatita deloc la niciuna dintre materii, încerc să învăț singura pt ca n am meditator dar nu stiu ce, tin sa mentionez ca am pierdut mult in toata perioada online si nu prea stiu multe. Am foarte mare nevoie de ajutor​


Graty75: Păi citeste manualele , noteaza ce ti se pare mai important și învață. E bine să începi și mai tarziu decat niciodata.
Graty75: Simularea este doar un test cu subiecte asemănătoare cu evaluarea națională. Este pentru a stii pe ce sa te axezi la evaluarea națională. Simularea nu se trece in catalog și nu conteaza pentru a intra la liceu. Este doar pentru a te autoevalua și a stii ce ai de invatat pentru evaluarea națională.
evelinemily78: mersi:)
Graty75: Cu plăcere! :)
albatran: salut vezi subiecte sui BAREME...meditatorul, ca si profesorul te Ajuta..DAR tu INVETI

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Brriannnaaa
2

Răspuns:

Parerea mea este că nu ar trebui să îți faci griji în legătură cu examenul din clasa a 8-a :))

E complet irelevant dacă iei notă mare sau nu. Mai important este bacul pentru că dacă nu îl iei, nu poti sa mergi la facultate. Dar la simulare nu contează dacă îl treci sau nu, tot la un liceu ai să mergi:))))

Mult noroc in continuare <3


albatran: salut..daca intri la un liceu slab ai sanse reduse la BAC..iar facultatera nu e necesara imediat dupa liceu si implica mari cheltuieli
Răspuns de Graty75
2

Păi citeste manualele , noteaza ce ti se pare mai important și învață. E bine să începi și mai tarziu decat niciodata.

Simularea este doar un test cu subiecte asemănătoare cu evaluarea națională. Este pentru a stii pe ce sa te axezi la evaluarea națională. Simularea nu se trece in catalog și nu conteaza pentru a intra la liceu. Este doar pentru a te autoevalua și a stii ce ai de invatat pentru evaluarea națională.

Sper că te-am ajutat! :)

Alte întrebări interesante