Limba română, întrebare adresată de caietul5, 8 ani în urmă

Bună seara!
Please , help me!
dau coronița❤​

Anexe:

EnacheSpot: caietul 5 vrea răspuns de la mama80

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denispaulalm123
0

Răspuns:

bună jurnalule,azi am fost cu bunicii mei la munte.Era aproximativ cota 3000. Timpul trecea foarte repede,nu știu de ce,dar probabil pentru ca m-am distrat excepțional! În vârful muntelui,se afla o pensiune cu restauran lângă. Am mâncat nachos cu ketchup până am simțit ca explodez. Apoi am mers să ne dăm cu telecabina. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. Când am ajuns acasă, mama m-a întrebat de multe ori cum a fost,iar eu de fiecare dată i-am spus acelaș răspuns:

-excepțional!

sper că te-am ajutat!

bye

Răspuns de Valdanet
0

Notă de jurnal, 8 noiembrie 2021

Azi voi scrie în jurnal despre o impresie de trecere a timpului uimitor de repede, ce am simțit-o duminica trecută când am fost la munte, la o mare altitudine.

Eu și familia mea am pornit spre culmile muntelui pe jos, într-o excursie de descoperirea frumuseților de la cea mai mare cotă din zonă.

După cam două ore de mers, noi am poposit pe o creastă de munte aproape de cer, unde aerul pur îmi dădea impresia că timpul nu mai curge la fel.

Iată de ce. Grijile mele erau undeva în urma mea, pentru că, acolo, pe acel pisc de munte, eu nu mai doream să le am cu mine în rucsac. Cred că din această cauză nu mai eram nici stresată, ci doar căutam să profit de liniștea din jur cât mai mult.

Oare de ce aveam senzația că timpul trece mai repede?

Eu cred că lipsa aerului încărcat cu tot felul de impurități, deci aerul pur, îmi făcea mintea mai limpede și astfel timpul parcă zbura ca vântul.

Un alt gând care îmi vine în minte acum când scriu în jurnal, este acela că, acolo sus pe creasta acelui munte, eu mă simțeam atât de bine, că nu voiam ca ziua să se mai termine.

Dar, în amintirea acelei impresii, de trecere a timpului mai repede când sunt la altitudine mare, eu cred că va trebui să repet această experiență cât mai repede posibil.

Succes!


Valdanet: Bună seara. Am scris! Nu prea mai am timp de scris, scuze dacă este așa de târziu. ⚘
Alte întrebări interesante