Limba română, întrebare adresată de gabrielabosca11, 9 ani în urmă

buna seara va rog frumos ma puteti azuta la o poveste sa faceti fata babei si fata mosneagului anul 2016 dar sa fie tot cum era

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariariza97
1
Pui tu un început!
Fata moșului a plecat in lume pentru ca baba nu o suporta. In timp ce mergea a dat de un copil sărman ce nu stia cum sa-si facă temele. Aceasta l-a ajutat,si mergând mai departe a întâlnit un bătrânel ce nu știa sa "manevreze " un telefon. Aceasta la ajutat, l-a învățat cum sa facă poze,etc. A ajuns la o bătrânică cu calculator. Aceasta a ajutat-o sa-si schimbe windows-ul.
A ajuns la (unde a ajuns prima data fata moșului si a muncit acolo un an,apoi a luat un cufăr mic cu multi bani) . Pleaca si fata moșului...si zici ca aceasta nu l-a ajutat pe copil ca i-a zis sa învețe, ajunge la bătrânel nu l-a ajutat ca i-a furat telefonul l-a bătrânică. .. zici ca a râs de ea. Ajunge la aceea casa,zici ca nu a vrut sa muncească si ca a primit cufăr cu serpi,etc. Aaa si la întoarcere zici ca fata moșului a primit de la copil ,bătrânel si bătrânică numai bunătăți. . Mancare,etc. Si fata babei invers. Sper sa fie bine !

gabrielabosca11: mesi
mariariza97: Succes !
Alte întrebări interesante