Matematică, întrebare adresată de AnaMariaMorosan, 9 ani în urmă

Buna,sora mea mai mica da examen si trebuie sa se pregateasca,as vrea va rog sami dati niste exerciti la mate si probleme si la romana exerciti!!!
sa fie de claasa 4

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de caragioiujusti
5
Romana-1)Analizati substantivele din urmatoarea propozitie:Lacul albastru lucea in lumina soarelui sclipitor.2)Scrieti cuvintele cu sens asemanator:a povatui,a tagadui,viteaz,teama.3)Care sunt personajele pozitive si cele negative din textul suport?In general,eu stiu de anul trecut ca la romana se vor da exercitii pe baza unui text suport.Matematica:1)Care este rezultatul calculului:28:7+11×2?. 2)Cum se mai numeste diferenta?Dar factorii inmultirii? 3)Sfertul si impatritul numarului 16.La ultimul exercitiu am aflat ca se da o tabla de sah ,iar tu trebuie sa spui prin cate miscari poate ajunge o piesa la un anumit loc.(nr.minim de miscari)

caragioiujusti: Sper ca te-am ajutat
AnaMariaMorosan: Multumesc!!
caragioiujusti: Este evaluarea nationala,nu-i asa?
caragioiujusti: Si eu am dat-o anul trecut.
Martina34: Ms mult
Răspuns de baleri
3
MATEMATICA
 
Un elev cumpara 5 creioane și doua stilouri , platind 9 lei .Un stilou costa cat doua creioane. Cât costa un stilou și 12 creioane?

Într-o livada s-au sadit caiși, cireși și vișini , în total 6000 de pomi. Daca numarul caișilor și cireșilor este 4468, iar numarul cireșilor  și vișinilor este 2783, afla cati pomi de fiecare fel s-au sadit in livada..

ROMÂNA

Citește verbele de mai jos. Aranjeaza verbele pe coloane,în functie de timpul lor.( prezent,trecut,viitor)
voi merge, am luat, lucrez, muncește, sporește, vin ,va învăța, plecasem, erați, desenasem,  eram, am adormit, am scris, am adus, creeaza.

Taie forma greșita a ortogramelor.
Nu stiam cum sai / sa-i spun ca am cam / c-am întârziat.
Nu-ți / nuti pune mintea cu nebunii.
La / l-a cine pleci?
Cel / ce-l inveti, îi intra pe-o ureche si îi iese pe alta.
Când sa / s-a lipi cerul de pamânt
Ai/ a-i cânta cucul de suparare.
Ai / A-i cumparat flori de 8 martie? 

Martina34: Ms
Alte întrebări interesante