Limba română, întrebare adresată de bradandreea17, 9 ani în urmă

Buna !!! Sunt clasa a 6-a si am de citit la alegere orice inafara de romane . Va rog sa imi spunet ce as putea citi. Cine poate sa majute si cu un rezumat ar fi perfect . ( Si autorul ) Multumesc!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FAMILIA
2
Domnul trandafir,praslea cel voinic ,soldatelul ce plumb,nume de sfinti/delfinul


FAMILIA: sunt bune?
bradandreea17: Da
Răspuns de Indaliana
0
Textul „Puiul” de Ioan Al. Bratescu-Voinesti.
Intr-o primavara veni o prepelita din tarile calde obosita. Aceasta isi facu cuib la marginea unui lan de grau si cloci sapte oua din care iesira peste 3  saptamani sapte pui. Odata un flacau il prinse pe cel mai mare dintre pui, iar cand acesta a scapat a fugit la prepelita pentru ai spune . De alta data aripa puiului a fost plesnita de alicea unui vanator, iar cand a incercat sa zboare si-a rupt aripa. Prepelita a fost nevoita sa lase puiul in urma, ceilalti pui invatand sa zboare si plecand cu prepelita la venirea iernii, iar el a murit singur de frig.

Indaliana: Acesta este cu rezumat cu tot
bradandreea17: Atat este tot rezumatul ?
Indaliana: da
georgiana901: O Bucla in Timp de Madeleine L'engle
georgiana901: Rezumat:E noapte si o furtuna zguduie casa din temelii. Meg,Charles Wallace si mama lorsunt in bucatarie cando straina apare pa usa lor:este doamna Ce,un vartej a abatuto din drum.Dupa o cana de lapte cu cacao,le transmite un mesaj important:teseracul exista.Ce este teseracul?se intreaba cei doi frati si afla ca e cea dea cincea dimensiune iar tatal lor tocmai asta cerceta inainte sa dispara brusc si inexpicabil.
bradandreea17: De cine este scris si cum se numeste ? Imi place foarte mult ca mi-ai scris ;)
Alte întrebări interesante