Limba română, întrebare adresată de ioana236mara, 8 ani în urmă

buna sunt noua pe acesta aplicatie
am nevoie de ajutorul vostru
as vrea rezumatul la acest fragment 5-6 randuri nu mai mult
dau coroana
urgent​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de avrambogdanst
1
Micul print, in calatoriile sale, intalneste pe a sasea planeta un geograf.
Printul, foarte entuziasmat de acest lucru, incepe a-i adresa cateva intrebari referitoare la planeta pe care se afla.
Geograful insa il dezamageste cu raspunsurile sale, spunandu-i ca geograful este cel care stie unde se afla marile, fluviile, muntii, iar exploratorul este cel care i-ar putea raspunde care este consistenta planetei sale.
Răspuns de andreallla
1

Răspuns:

este vorba despre un omulet caruia ii placea sa zboare cu avionul sau. Odata in timp ce zbura se defecta ceva si ateriza intr-un desert.

Acolo el intalni pe cineva mai exact pe micul print cei doi se apropiara si chiar se imprietenira.

Micul print era foarte curios si mai tot timpul il intreba pe omulet diverse lucruri. Intr-o zi micul print se hotari sa plece si sa viziteze celelate planete.In prima se intalni cu un rege in a doua cu un infumurat si tot asa.in sfarsit ajunse pe pamant acolo se impreteni cu o vulpe care era de felul ei mai inteleapta calatoria lui lua sfarsit.

Ajuns in desert ii povestii toate acestea omuletului. Dupa un timp micul print incepu sa se simta ciudat isi dadu seama ca il muscase un sarpe. Atunci sa dus in locul in cate aterizase si un fulger trecu pe langa el micul print disparu. Omuletul cu avionul se intoarse acasa de fiecare data cand privea stelele isi amintea de prietenul sau Micul print.

Alte întrebări interesante