Geografie, întrebare adresată de AdrianaIon, 9 ani în urmă

Buna tuturor!Aş dori sa imi răspundeți la cele 5 intrebari de mai jos.Va multumesc tuturor!
Dacă se poate fara raspunsuri de genul *nu se vede poza* . Imi puteți spune asta in sectiunea ~~Cere detalii~~.Dar însa poza este cat se poate de clara. Va mutumesc de întelegere ! Ofer coroana celui mai bun!#Succes!

Anexe:

AdrianaIon: va rog muly
Utilizator anonim: bine
Utilizator anonim: pa
Utilizator anonim: momentan nu pot sa raspund la aceasta intrebare
scacunalina: Eu pot
Utilizator anonim: da
Utilizator anonim: pa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
1.are loc la caldura
2.forme se produc la ora 14:00
3.numai 2 
4.se produc la caldura.Nu stiu mai mult
5.este repartitia de ploaie si de soare.

AdrianaIon: ms muuult
Utilizator anonim: Cupla
Răspuns de scacunalina
1
1) Condensarea este procesul prin care valorii de apa din aer sunt transformați în apă în stare lichidă. Condensarea este importanta pentru circuitul apei deoarece formeaza nori.
Acestia pot produce precipitații care reprezinta principalul mod de întoarcere a apei pe Pământ. Compensarea este opusul evaporarii. Condensarea este deasemenea cauza formării cetei a aburirii ochelarilor atunci cand iesi dintr-o camera răcoroasă afara, unde este cald si umed, a apei care se scurge pe partea exterioară a unui pahar, precum si a apei care se formeaza pe interiorul geamurilor casei dvs intr-O zi rece. Chiar si in zilele cu cer senin apa este prezenta sub forma vaporilor si particulelor, dar care sunt prea mici pentru a fi văzute. Moleculele de apa se combină cu micile particule de praf, sare si fum din atmosfera si formeaza picături mici care se combină unele cu altele,
alcătuind norii. Pe masura ce aceste mici picături se combina si isi măresc dimensiunile, norii se pot aparea precipitații. Norii se formeaza in atmosfera deoarece aerul care contine vapori pe apa se ridica si se răcește.

AdrianaIon: MUTUMEEESC
Utilizator anonim: este gresit
Alte întrebări interesante