Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Buna! Va rog mult sa ma ajutati cu un eseu trebuie sa merg intr-o tabara si nu ma pricem sa fac un eseu .Eseul trebuie sa fie despre de ce vreau sa merg in tabara?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
27
În vara acesta cel mai frumos lucru pe care pot sa-l fac este sa merg intr-o tabară. Acolo mă voi distra împreună cu prietenii mei și îmi voi face și alți prieteni de la care voi invata lucruri noi și interesante. Abia aștept sa văd activitățile de acolo, peripețiile și poveștile infricosatoare spuse de prieteni seara. Mai vreau sa merg în tabăra pentru simplul fapt de a mă adapta la o alta viața nu numai cea de acasă dar și pentru relaxare. Sa scap de griji și sa mă bucur mult mai mult de copilărie și avantajele ce mi le poate aduce ea. Sa faci parte din natura și sa petreci mult timp lângă ea este cel mai frumos lucru mai ales când ai prietenii permanent lângă tine. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care as vrea sa merg intr-o tabară în vara aceasta perfecta.
Răspuns de Utilizator anonim
5
Tabăra este un prilej de mare sărbătoare sufletescă, deoarece îmi oferă ocazia să cunosc oamenii și natura.

Oamenii au obiceiurile lor tradiționale, au mediul lor,  adaptat la nevoile societății, au modul lor, specific,  de viață.

Natura este mereu surprinzătoare, prin diversitatea formelor, prin peisajul deosebit, care se desfășoară în fața ochilor noștri larg deschiși și plini de admirație.

Tabăra este locul unde eu pot comunica foarte direct cu toți ceilalți colegi, unde pot afla lucruri noi și folositoare.

Tabăra este ca o insulă a fericirii !


Alte întrebări interesante