Limba română, întrebare adresată de Teodoraalexa1997, 8 ani în urmă

Buna .....va rog sa mă ajutați . .....
Vreau și eu ceva frumos ,un mesaj lung pentru ziua lu prietena mea.....e cea mai buna prietena a mea ....e viața mea .........va rog mult dar vreau sa fie ceva mai lung asa......un mesaj lung ....va rog ..........cine face cel mai lung mesaj îi dau 100 de puncte .

Mulțumesc mult de tot .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
9
Iti multumesc pentru ca mi-ai fost alaturi,iti multumesc ca ma-i pretuit,iti multumesc ca te porti frumos si delicat cu mine,imi multumesc ca esti tu!Astazi este ziua ta si iti doresc tot succesul,toata bucuria si toate momentele frumoase!Sper sa ramanem prietene pe viata si sa ne amintim de acest moment frumos din viata ta!Daca tu esti bine si eu sunt bine,daca eu sunt bine si tu esti bine!La multi ani sinceri si fericiti:*Te iubesc!
Răspuns de Ronitza
7
Draga mea prietena,de aceasta zi speciala anume ziua ta de nastere vreau sa incep prin a iti multumi pentru ca existi si pentru ca poti sa imi aduci zambetul pe buze in fiecare zi.
La multi ani cu drag iti urez si sper sa ai parte de tot binele din lume si sa ti se implineasca toate dorintele.Prietenia ta este cel mai frumos cadou pentru mine si sper ca si tu gandesti la fel.Imi doresc sa te bucuri de fiecare clipa din aceasta viata si sper ca eu sa iti pot fi aproape mereu,indiferent de obstacole.
Cand vei citi acest mesaj scris special cu ocazia zile tale de nastere sper sa iti placa deoarece cuvintele nu vin din cap ci din inima.
Cu drag...

Teodoraalexa1997: Mulțumesc mult !
Ronitza: NPC
Alte întrebări interesante