Engleza, întrebare adresată de adinasweetcan, 9 ani în urmă

Buna .. vreau sa imi traduce.ti si mie la engleza niste paragrafe .. va rog frumos
Cu siguranta toti, la un moment dat, ne-am intrebat ce este fericirea... Si totusi, toti cunoastem notiunea de „fericire”, toti o simtim, dar o definitie nu poate nimeni sa formuleze, in ciuda faptului ca stim cand suntem nefericiti si ce cautam cand visam la fericire. Fiecare o percepem altfel, pentru fiecare „a fi fericit” inseamna altceva.
Fericirea o gasim in orice lucru marunt care ne face sa zambim, sa ne bucuram. Fericirea este orice lucru de care ma bucur; nu stiu exact ce este fericirea pentru mine, dar este cu siguranta un motiv de a zambi, de a fi optimista, de a fi bucurosa si vesela mereu,e un motiv in plus sa realizez ce frumoasa e viata. Fericirea poate fi o idee, un context, o notiune, un sentiment sau un simplu cuvant ce ne aduce zambetul pe buze.Depinde de starea mea de spirit. Astazi sunt fericita pentru ca m-am trezit si am mai vazut un rasarit, ca sunt
optimista, ca am pofta de viata, sunt fericita ca iubesc si sunt iubita de cei dragi mie, pentru ca am invatat sa fiu intelegatore si rabdatoare cu oamenii, sunt fericita ca viata imi aduce mereu noi provocari carora incerc sa le le fac fata, sunt fericita ca viata nu imi da mai mult decat imi trebuie .Fericirea exista, sunt sigura de asta. Mai mult decat atat, e la tot pasul, insa suntem mult prea ocupati sa o vedem.Daca nu ar exista fericirea, cred ca ar fi un vis superb din care nu m-as mai trezi nicicand; dar, din fericire pentru noi, este o realitate atat de frumoasa si la indemana tuturor, incat este pacat sa nu stim sa-l pretuim si sa-l valorificam.
Fericirea este absolutul spre care tindem toti si mereu e ceva mult mai sus, mult mai greu de atins. Fericirea nu presupune sa ai succese in toate; este mai degraba o stare interioara de care putem sa ne bucuram in fiecare zi, daca stim cum sa o pretuim!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cutitarul999
5
For sure,at a point,we all asked what's happiness.And so,we all know the notion of "Happy",we all feel it,but no one can make a definition,besides we all know when we are sad and what we are looking for dreaming about happiness.Each one of us understands it differently,for each one of us "being happy" means something else.We find happiness in every small point that makes us smile,that makes us cheer.Happiness is anything that I enjoy; I don't know exactly what's happiness for me,but surely is a reason to smile,to be optimist,to be happy and to be smiling everytime,it's a reason to realize how gorgeous the life is.Happiness can be an idea,a context, a notion,a feeling or a simple word that brings the smile on my face.It depends on my mood.Today I'm happy because I woke up and I saw another sunrise,that I'm optimist,because I enjoy life,I'm happy that I love somebody and someone loves me back,because I learned to be patient with people and that I can understand them,I'm happy that life doesn't gives me more things that I need.Happiness exists,I am sure of that.More,it is everywhere,but we are too busy to see it.If happiness wouldn't exist,I think it'll be a gorgeous dream from which I will never wake up;but ,happily for us,it is a reality so gorgeous and at everyone's hand,that it'll be a shame to don't appreciate and valorify it.Happines is the absolute to which we hope and it's always something higher,much more harder to get.Happiness isn't about to congratulate in everything; it is more like an interior feeling from which we enjoy every day,if we know how to appreciate it!              ---Sper ca te-am ajutat ;)--- 

Alte întrebări interesante