Informatică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

buna. Vreau sami spuneti zi mie cateva ceva despre Hackeri am scris ce am gasit dar mai dati si mie niste informatii va rog daca puteti si poze❤❤❤❤​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lucaseful07
1

Hackerii sunt de 3 tipuri:

1. Black hat hacker: operează acțiuni ilegale, fraudează, penetrează sisteme sau conturi, etc.

2. White hat hacker: lucrează cu firme sau agenții in scopul verificării securității sistemului, aceștia pot găsi anumite vulnerabilităti si le comunică proprietarului...

3.Gray hat hacker: diferența dintre white hat hackers este că aceștia atunci când găsesc acele vulnerabilități cer o recompensă la schimb pentru a nu prăbuși sistemul, făcând rău companiei in cazul in care respectivi nu oferă suma de bani sau ce vor ei.

Hackingul este o activitate complexă care necesită multă experiență si noroc când vine vorba de persoane fizice si conturile lor. De exemplu mai demult am reușit să penetrez contul de email al unei cunoștințe, de acolo am accesat securitatea si am preluat toate parolele salvate (iți dau un sfat atunci când apare memorare parole să nu le memorezi), de acolo am luat parola de la contul său de Facebook si i l-am accesat, am putut vedea toate mesajele lui si am putut prelua f multe informații, pe langa aspectul conturilor, cu ajutorul unui email putem vedea locația, IMEI-ul si alte date cu ajutorul unei aplicații, IMEI-ul iară e un lucru secret cu ajutorul căruia poți afla toate specificațiile telefonului si chiar locația, faci cerere da raport pe baza de app, oricum cred că te-am băgat puțin in ceață că e greu de explicat in scris, eu unul sțiu să fac astfel de proceduri de hacking si iți spun din ce știu eu. Hai să trecem la jocuri, hacking-ul în aceasta categorie e f interesant, eu deobicei utilizez GG pentru jocuri, le copiez intr un spațiu virtual prin care GG i se schimbă identitatea pentru a nu fi identificat, observ prin minim 3 încercări cum se schimbă valuta selectata din categoria interpretică a elementului, modific valuta in favoarea mea (aici iară e f complicată interpretarea in cazuri complexe si deobicei la jocuri noi, sunt f multe aspecte de care trebuie ținut cont, eu iți spun pe scurt...). Mai am o modalitate cu care lucram pe vremuri si e f complicată, această metoda presupune un program bine definit cu unelte prin care copiezi apk-ul si accesezi toate fișierele si scripturile sale existente, cauți valuta si modifici datele în favoarea ta si salvezi apk-ul print o auto-descărcare de sine in locul celei vechi. Hai să ti mai zic si un aspect legat de filme, ceea ce vezi tu in filme cu persoane care stau in față unor monitoare si se afișează sute de rânduri cu comenzi si prostii e mare abureala acolo, în realitate nu e așa.

Aș putea scrie esee intregi pe subiectul hacking-ului, intreabă-ma dacă vrei să ști cv anume din perspectiva unei persoane care chiar știe să lucreze în astfel de programe.

Alte întrebări interesante