Limba română, întrebare adresată de Melania90, 8 ani în urmă

Buna vreau si eu o descriere a răsăritul soarelui la malul mării va rog ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Acantha
2

Răspuns:

Nu pot spune că sunt o pasionată a mării, dar imaginea răsăritul pe seninul cer de vară de pe malul Mării Negre m-a lăsat mută de uimire.

Stăteam pe nisipul care îmi gâdilea pielea fină, și doar priveam răsăritul. Da, răsăritul acela..Era ceva atât de special la el încât trebuia să fii acolo să înțelegi cu adevărat. Doar îl priveam și totul părea perfect, scăpăm de griji, de gânduri negative. Puteam pentru un moment, să fiu doar eu cu mine fără agitația zilnică pe care o trăiam. Eram doar eu, nimeni în jur și cu puțin egosim mă bucuram că pot păstra imaginea aia doar pentru mine de acum încolo. Mă făcea să mă gândesc că am tot ce mi-aș dori vreodată, fără sa cer mai mult sau să mă plâng de probleme, pentru ca era tot ce voiam. Cerul avea nuanțe unice, care formau un gradient de albastru ce îți fura ochii, un portocaliu puternic și puțin roz ce se așeza timid lângă toate acele nuanțe puternice. Lumina caldă a soarelui era ca o sărutare pe chipul meu, iar vântul ca o mângâiere. Sunetul lent al apei îmi oferea armonia de care aveam nevoie, mă făcea să fiu într-o altă lume.

A fost cea mai frumoasă dimineață din viața mea, m-a făcut să realizez ce dar unic primesc în fiecare zi. Faptul că pot vedea toate acestea. Mi-aș fi dorit să rămân acolo pentru totdeauna, dar a trebuit să plec. Știam că de acum ăsta va fi noul meu obicei, să privesc răsăritul dimineții.


Melania90: multumesc,foarte frumos ai descris :)
Acantha: Mulțumesc și eu, mă bucur că îți place :)
Alte întrebări interesante