Limba română, întrebare adresată de alexandra277498, 9 ani în urmă

Bună, vreau și eu o scrisoare în care să îmi cer scuze dirigintei, în numele colegilor, pentru faptul că o supărăm mereu și ar vrea să nu mai fie diriginta noastră!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Leonard
0
Buna,

Stai linistita, nu e asa usor sa renunte la dirigentie, chiar daca ar vrea. Va mai atentionează doar ca să vă liniştească, să fiţi mai cuminţi. Dar poate că o scrisoare nu ar strica, într-adevăr. Hai sa încerc ...

Stimată Doamnă Prof. Dirigintă,

Ştim că am greşit şi v-am supărat destul de des, că uneori unii dintre noi nu reuşesc să stea liniştiţi în timpul orelor fără să comenteze sau să povestească lucruri care nu au legătură cu lecţiile sau că alţii au prea multă energie şi nu se străduiesc suficient să o ţină sub control. La vârsta noastră, nici nu este foarte uşor să ne controlăm zburdălnicia şi lipsa de răbdare. Materiile sunt foarte încărcate, facem eforturi să le cuprindem pe toate, unii nu mai au timp liber să se relaxeze sau să-şi consume energia şi poate de aceea greşim.

Noi ne-am ataşat foarte mult de dumneavoastră, ne sunteţi ca o soră mai mare si ne pare tare rău că v-am mai supărat. Apreciem corectitudinea dumneavoastră şi apropierea sufletească de noi, aşa zvăpăiaţi cum suntem. Vă rugăm din suflet să ne rămâneţi alături în continuare şi să ne daţi o şansă să vă demonstrăm că ne putem schimba în bine.

Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi până acum, pentru orele interesante de XXXXX(ce predă diriginta voastra), pentru sfaturi şi pentru înţelegerea şi răbdarea pe care le-aţi avut cu noi.

Cu stimă,
efectivul clasei a ......
Alte întrebări interesante