Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Bună ziua am nevoie deo compunere cu titlu ,,Iarna" mă puteți ajuta????


BiaKawaii: O sa te ajut,dar nu am cum acum,poate intr-o ora sau cv
Utilizator anonim: dar am nevoie :((((
BiaKawaii: Nu pot acum
BiaKawaii: fa la alta materie
Utilizator anonim: ok
Utilizator anonim: mulţumesc
BiaKawaii: Te ajut
Utilizator anonim: dar mia răspuns alcneva orcum mulţumesc per

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eleeweleew
3
                                   Ne vizitează zâna...


      Și-a venit iarna, o zână îmbogățită cu răcoare, ce lasă-n urma ei o ploaie de diamante minuscule, albe, bucurând orice ființă, de la mic la mare. Și ninge, ninge, ninge... Pe dealuri se văd cete de copii ce alunecă ușor, ușor la vale. Peste tot domnește bucuria.
     Livada-i albă toată, toți pomii aliniați îi aduc iernii cântări de bucurie și o slăvesc cu fiecare înclinare. Printre tulpini îi văd pe Grivei și pe Miaunica, dragele mele animăluțe, iubitoare de iarnă, alergând spre troienele de zăpadă... bucuria lor! Din bageacuri iese ușor fumul, făcând ușor cale fulgilor să cadă pe pământ. 
    În case domnește liniștea. Gospodinele fug în grabă, pregătind zeci de bunătăți pentru slăvita sărbătoare ce are să vină: Nașterea Domnului. 
    Iarnă, doamna dragă, laudă-ți aducem fără încetare! Văzduhul te preamărește, omul te cinstește, că ești dar din Cer aducător de bucurie!
Răspuns de emaisache
3
Iarna,zana fulgilor argintii si a frigului, a venit in tara noastra.
Natura este magica, copacii au cristale,casele turturi, saniile sunt ocupate de copii care se joaca, soarele a plecat in tarile calde la fel ca si pasarile, iar fumul iese pe horn din casa unde oamenii sarbatoresc evenimentele importante din acest sezon.
Craiasa zapezii are parul alb ca laptele, ochii verzi ca bradul, rochie argintie si pe cap are o coronita impodobita cu cristale.
Totul este minunat!
Alte întrebări interesante