Limba română, întrebare adresată de 123i4, 8 ani în urmă

buna! ziua celei mai bune prietene ale mele este peste ceteva zile și nu știu ce să ii scriu in scrisoarea pe care Io scriu. dau 50 de puncte pentru o scrisoare de ce puțin 200 de cuvinte, pentru cea mai buna prietena. îmi este prietena de cel puțin 7 ani, și vreau să fie special. va rog mult, dar faceți numa daca este foarte special! daca nu este special, din suflet, nu va mai chinuiți sa respingeți.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tyganubogdan
1

Răspuns:

draga mea prietena mai bine sora incep prin ați spune că îți mulțumesc că mi-ai fost alaturi timp de 7 ani sa ști că te iubesc Îți urez un sincer La mulți ani sănătoși și frumoși alaturi de cei dragi .sper că pe drumul vieți sa nu găsești obstacole .îmi doresc sa rămâi la fel că și acum încodată la multi ani sora mea frumoasa te iubesc

Explicație:

mai pui tu niste emoji sper că te-am ajutat

Răspuns de ididjdjdjf
2

Dragă....,

Ne cunoastem de... ani,iti multumesc pentru clipele, amintirile,intamplarile si tot ce am trait alaturi de tine.Ai mai imbatranit un an,asa as vrea sa imbătrânească si prietenia noastra dar totusi sa ramana aceeași plina de viata si fericita cum a fost până acum!

Mi ai fost aproape cand nimeni nu era,mi ai aratat ca inca exista prietenie adevarata,te iubesc foarte mult.Iti scriu acest mesaj cu multă dragoste gândindu-mă ca prietena mea deja este mare,creste! candva eram copii si ma gandesc cu nostalgie cand a trecut timpul.Esti o fata superba,minunata cea mai frumoasa si nu te as schimba pentru nimeni! vreau sa fim alaturi la bine si la greu ca pana acum,am așteptat o gramada ca sa ti scriu acest mesaj ca sa stii cat te iubesc.

Iti doresc un calduros la multi ani si plin de fericire alaturi de persoanele dragi tie si alaturi de mine in prietenia noastra! Sa cresti mare si frumoase cum esti si acum!Astept cu nerabdare clipele cand ne vom aduce aminte de aceasta scrisoare si cu drag o vom citi! LA MULTI ANI!


maracorhea140706: reduc de la te cunosc MONICA ANGHEL Corhea ioana a terrei de la matematică și istorie
Alte întrebări interesante