Religie, întrebare adresată de anamaria1588, 8 ani în urmă

bună ziua! Domnul de religie mi-a povestet despre olteni ca injura de toată sfinte si eu sunt olteană și a spus sa facem o compunere de 10 rânduri în care trebuie sa spui niște idei cum sa aduci oameni din România sa nu mai injure de toate sfinte! Mulțumesc mult​


gab478: Nu numai oltenii procedează astfel, asta depinde de credința fiecărui om.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de wwwpavelmaria92
0
Oamenii au libera alegere, cel putin asa pretinde biserica, deci, in concluzie, nimic nu ii poate opri si profesorul tau de religie e un neghiob.
Dar, pentru ca ai nevoie, o sa incerc sa te ajut.
Oamenii ar trebui sa se opreasca din injurat indiferent de zona, insa datorita faptului ca in Oltenia injuraturile legate de Dumnezeu sunt foarte des intalnite, cred ca ar trebui sa ne axam asupra dezbaterii lor si sa incercam sa rezolvam aceasta problema. Nimeni nu ar trebui sa injure, dintr-o perspectiva crestinista, in primul rand. Plus ca o injuratura nu indreapta cu nimic situatia, ci , ii aduce omului mai multe poveri si pacate decat pana atunci. In concluzie, fiecare om ar trebui sa se gandeasca de 2 ori inainte de a folosii injuraturi cu conotatii sfinte, caci greseste mult , iar problema ramane nerezolvata.
Alte întrebări interesante