Limba română, întrebare adresată de caietul5, 7 ani în urmă

Buna ziua! Va rog, părerea voastra ​
Dau 50 puncte

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamariapantar14
0

Răspuns:

Bună ziua!

Aici, v am relatat câteva cuvinte despre ora cu dumneavoastră. Îmi place, nu pot spune ca este rea, căci sunteți îngăduitor. Sunteți bun, înțelegător și predați cu bine. Dar as schimba un lucru. Sa nu mai scoateți la tabla în ordine, mereu pic (al catelea ești). Așa că, copiii vor avea mai mult de câștigat,si dumneavoastră.

Semnat:nume prenume

Explicație:

Sper ca te am ajutat!!

Răspuns de Irys07
1

Răspuns:

11. Așteptările mele de la un profesor, respectiv de la materia predata sunt următoarele. În primul rand profesorul trebuie sa aibă un limbaj adecvat și o ținută de-asemenea. În al doilea rand acesta trebuie sa stie ce preda, nu sa vorbeasca despre o marerie fara sa stie nimic despre aceasta. În al treilea rand profesorul trebuie sa aibă un stil de predare interactiv și distractiv, nu unul plictisitor și neinteligibil. In final vreau sa spun ca ultima așteptare ca trebuie sa înțeleg profesorul, iar acesta trebuie sa vorbească corect, coerent și clar.

12. Scrisoare pentru profesorul de istorie:

Stimate profesor,

Prin aceasta scrisoare as vrea sa vă aduc la cunoștință faptul ca sunteți profesorul meu preferat și ca îmi place enorm stilul dumneavoastră de predare. Cel mai mult îmi place la dvs ca interacționat cu copii și ca acceptați orice răspuns, fie rău die bun. Un sigur amănunt îmi place cel mai puțin și anume acela im care dvs nu sunteți prea înțelegător când un copil nu își face tema. În rest totul mi se pare cu adevărat minunat la dvs.

Cu respect, elevul dumneavoastră.

Alte întrebări interesante