Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu o idee pentru urmatoarea cerinta: elaborati un eseu argumentativ pornind de la expresia"Un copil care nu se va juca va deveni un adult care nu va ști sa gandeasca".
Mulțumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de laviniatudor03
0
Te poti lega de faptul ca cea mai importanta perioada in viata unui om este "COPILARIA". Aceasta ne dezvolta imaginatia ,creativitatea , ne face sa ajungem adulti .Trecerea prea brusca de la o etapa a vietii la cealalta poate fi daunatoare atat sufletului cat si mintii .Fiecare etapa din viata are rolul si importanta ei tocmai de aceea trebuiesc luate ca atare.
Sper ca te-am ajutat !
Răspuns de marcela16
0
Copilăria este perioada cea mai frumoasă din viața unui copil. Trebuie profitat la maxim pentru că nu se mai întâlnesc cu această frumoasa experiență din viața lor. Este perioada în care aceștia sunt dornici de joacă , de aventură. Trecerea de la copilărie - la adolescenta este scurtă , așa că ar fi bine ca fiecare copil în parte sa încerce s-o trăiască din plin. Un copil care nu se va juca, va deveni o persoana matură, mult mai devreme decât ar trebui.
Alte întrebări interesante