Limba română, întrebare adresată de EuIubescRomania, 8 ani în urmă

Bună ziua! (✿^‿^)
Vreau să scriu un text narativ nici prea scurt, nici prea lung; potrivit.
Problema mea este că nu găsesc un complot care să mă convingă....o substanță bună...cine ar putea să mă ajute?
Sunt o fată visătoare și îmi plac textele/cărțile care sunt bazate pe prietenie sau viața la țară... a-și voia să primesc măcar vreo 5 sfaturi de persoană în legătură cu acestea...
Mulțumesc mult! Domnul să vă răsplătească!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eudbeyucbd
0

Daca dorești, poți folosi acest plan

Prietena mea

Intr o zi de vara, erai la bunica ta cu cea mai buna prietena a ta (numele ei), dar totuși nu prea va înțelegeatu, asa ca va ti certat pana la urma. Tu ai ieșit pe strada si ai intalnit o fata. Ai întrebat-o daca dorește sa iti fie prietena si ea a acceptat deoarece nu avea prieteni. Bunica ta veni foarte îngrijorată pentru ca prietena ta se simtea foarte rău din cauza ca a plâns foarte mult. Bunica a chemat salvarea, dar prietena ta era din ce in ce mai rau,in timp ce noua ta prietena se simtea din ce in ce mai bine când situația prietenei tale se agrava. Foarte îngrijorată, ajungi la spital si prietena ta era in coma! Asa ca o suni pe noua ta prietena care se simtea extraordinar de bine. O chemi si pe ea la spital, prietena ta abia ce se trezise din coma. Când o vede pe noua ta prietena mai are putin si moare. Te avertizează să fugi pentru ca noua ta prietena este defapt o fata pe care tatăl prietenei tale o omorâse, iar prietena ta își da duhul.

!!!! Poti adauga dialoguri !!!!


EuIubescRomania: Mulțumesc mult pentru efortul care ai pus pentru mine...dar... nu-mi plac poveștile chiar așa de triste și negative .. mulțumim oricum..o seară bună!
Alte întrebări interesante