Limba română, întrebare adresată de elenamarin12, 8 ani în urmă

Bună ziua! Vreau va rog sa îmi faceți un text Nonliterar de 10 randuri de caiet studentesc cu titlul ,,Descriu Marea!!,, Va roog mult DAU COROANA!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raresradu232
1

Răspuns:  Mare. Îmi place foarte mult marea. Nu este niciodată monoton, neinteresant, deoarece în fiecare zi, chiar și în fiecare minut, este diferit. Misterios, volubil, imens - excită sufletul, nu lasă inima indiferentă. Într-o zi este liniște și calm, ca o oglindă mare, rece și transparentă. Raze de soare piercing apa sarata, ajungeți la fund, atingeți ușor nisipul auriu și scoici strălucitoare strălucitoare, pietricelele netede și algele verzui, prindeți mici pești dibaci, care se distra în stoluri de distracție lângă țărm.

Explicație:

Sper ca te am ajutat :)


elenamarin12: Multumescc!!
Răspuns de artetemarkete
1

Răspuns:

Descriu Marea

Astazi,privind pe fereastra apartamentului meu,zaresc marea. De obicei aceasta avea o culoare de un albastru inchis patrunzator dar in aceasta dimineata avea o culoare rosiatica. Observam ca pe plaja erau multe meduze care urmau sa moara,din pacate. Dupa aceea,zaresc posibilul vinovat pentru nuanta rosiatica a apei ce ducea la moarte unor fiinte marine. Erau niste alege de culoare portocalie-rosiatica ce atacau tarmul.

Explicație:

Sper ca e bine! Pls Coroana!

Alte întrebări interesante