Limba română, întrebare adresată de marialuana229, 8 ani în urmă

bunaaa,am nevoie va rog de cineva care ma poate ajuta cu o compunere narata la persoana I,trebuie sa fie una fericita..am mare nevoie pt admiterea la liceu va rog mult​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DarkAngel2020
2

Este o zi frumoasă de vară. Tocmai ce am intrat în ultima săptămână de școală. Se poate simți mirosul vacanței și timpul liber. Următoarele zile vom avea un program total diferit , dar asta nu înseamnă că nu vom face ore.

Dimineața , m-am trezit cu gândul la faptul că zilele rămase sunt numărate și că nu vom mai fi toți în aceeași clasă de anul viitor. După ce am luat micul dejun și mi-am spălat dinți , am început să mă îmbrac pentru școală. Odată pregătit am coborât și m-am pornit. Azi fiind și penultima zi , s-au strigat toate cataloagele cu fiecare elev în parte , iar noi ne bucuram de timpul rămas. Înainte de a pleca acasă doamna ne-a reamintit de ziua cea mai importantă și anume cea cu banchetul de sfârșit de an. Fiecare dintre noi ne-am luat haine cât mai frumoase și ne-am pregătit de zile întregi pentru acest moment. Când am ajuns acasă am început imediat să verific totul pentru mâine. Cămașă , pantaloni , papuci , toate erau pregătite. Banchetul avea să aibe loc într-un restaurant lângă mijlocul orașului. Odată ajunși ne-am luat locurile , am așteptat să ne fie servită mâncarea și am petrecut cât mai mult posibil.

Toți și-au luat rămas bun si ne-am urat cât mai mult noroc pentru examenul de admitere în liceu. Sper să mă reîntâlnesc cu cât mai mulți dintre ei și să nu uităm toate momentele pe care le-am avut împreună. Chiar dacă erau bune sau mai puțin bune.

Sper fie suficient și te-a ajutat. Am încercat cât de bine am putut. :3


marialuana229: iti mulțumesc mult
DarkAngel2020: Cu plăcere.
Alte întrebări interesante