Limba română, întrebare adresată de h3770k1tty, 8 ani în urmă

Bunaaa va rog, am nevoie de o compunere buna ca primesc nota. Ma abonez +coronita! Multumesc anticipat

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alisiakitty
1

Răspuns:

Magia lecturii

Era o zi de toamnă, iar o fetiță veselă se juca afară. Era blondă ,cu ochi albaștri foarte mari. Îi plăcea mult să se joace ,dar si să citească.

S-a hotărât să citească o carte, pe care i-a oferit-o bunica ei. A deschis cartea și a inceput să citească. Cartea era despre o frumoasă prințesă care urma sa fie salvată de un prinț. Deodată, ceva a strălucit în jurul fetiței, iar o clipă mai târziu, se afla in povestea din cartea ei! Bunica îi spusese cândva despre magia lecturii, dar fetița nu putea crede fără să vadă. Așa că bunica i-a oferit, Cartea Magiei Lecturii, care te ducea in povestea pe care o citeai. Să revenim, fetița era in povestea pe care o citea! Nu-i venea să creadă!

A parcurs toată povestea la propriu, întâlnindu-se cu toate personajele. Pentru prima dată in viată, a spus :

- Magia Lecturii, chiar există!

Dupa ce a citit mai multe cărti, fetița a observat că Magia Lecturii nu constă doar în a ajunge in locul acela, ci însuși povestea, scrisă si citită, este magică.

A ajuns să îi placă mult poveștile : ,,Casting pentru ursitoare" , ,,Micul prinț", ,,Sarea în bucate" si multe altele, iar, când a crescut, ce credeți că a devenit? Povestitoare și poetă, invătând si pe alții, din poveștile ei, despre Magia Lecturii.

SPER CĂ TE-AM AJUTAT :))

Alte întrebări interesante