Studii sociale, întrebare adresată de geo1002226, 8 ani în urmă

Bunaaa, va rog sa ma ajutați. Mi a dat profa de Pshihologie o tema în care eu trebuie sa aleg un citat despre memorie apoi sa scriu un eseu de o pagina în care sa argumentez cu concepte psihologice citatul respectiv. Mulțumesc! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marco2007
1

Răspuns:

Procesul psihic prin care are loc fixarea, conservarea, recunoaşterea şi reproducerea informaţiilor poartă numele de memorie.

Procesul psihic prin care are loc fixarea, conservarea, recunoaşterea şi reproducerea informaţiilor poartă numele de memorie.Memoria care permite introducerea şi conservarea reprezentărilor este memoria imaginativă; cea care permite introducerea şi conservarea ideilor este memo­ria verbal – logică şi memoria care permite formarea deprinderilor poartă denumirea de memorie motorie.

Procesul psihic prin care are loc fixarea, conservarea, recunoaşterea şi reproducerea informaţiilor poartă numele de memorie.Memoria care permite introducerea şi conservarea reprezentărilor este memoria imaginativă; cea care permite introducerea şi conservarea ideilor este memo­ria verbal – logică şi memoria care permite formarea deprinderilor poartă denumirea de memorie motorie.Memoria este absolut necesară. în desfăşurarea vieţii umane, în cunoaştere, învăţare, creativitate etc.

Procesul psihic prin care are loc fixarea, conservarea, recunoaşterea şi reproducerea informaţiilor poartă numele de memorie.Memoria care permite introducerea şi conservarea reprezentărilor este memoria imaginativă; cea care permite introducerea şi conservarea ideilor este memo­ria verbal – logică şi memoria care permite formarea deprinderilor poartă denumirea de memorie motorie.Memoria este absolut necesară. în desfăşurarea vieţii umane, în cunoaştere, învăţare, creativitate etc.Memoria inferioară este prezentă şi la animale, şi este bazată pe coincidenţa dintre stimuli şi pe legea efectului iar memoria superioară este o memorie specific umană, şi este

SPER TE-AM AJUTAT

SI COROANA DACA SE POTE (◍•ᴗ•◍)


marco2007: Fără memorie, nu există cultură. Fără memorie, nu ar exista nici civilizaţie, nici societate, nici viitor.
marco2007: acum daca tu crezi că merit îți mulțumesc daca nu asta e
geo1002226: ooo, al doilea îmi place mult. Am să-ți dau coroana, m ai ajutat mult. Mulțumesc!
marco2007: cuplacere
marco2007: îmi dai ?
geo1002226: imediat, doar ca sunt noua pe aplicația asta și nu ma prea pricep, întâi tre'sa găsesc chestia aia să-ți dau :))))
marco2007: ok mss mult
marco2007: ai tik tok
geo1002226: nu, nu am:(
marco2007: okk
Alte întrebări interesante