Engleza, întrebare adresată de Mânzul, 9 ani în urmă

But when Kelvin's mother,Dawn,heard the news,she was worried. As soon as I heard he had won the jackpot, I cried. Don't get me wrong - I don't want him to give the money back! But it's easier to manage a smaller sum. I'm frightened that people are going to take advantage of him.
His teacher at school was also slightly worried. Of course I'm pleased for Kelvin but I don't think it's right that one person should be able to win such a large sum of money. It seems a bit immoral somehow.
Kelvin is starting to adapt to his new life. He can now afford to see his favourite football team, Rangers play at home whenever he wants to. In fact he's planning to buy himself an exclusive executive box at the ground costing a cool $30,000! He has also given a large sum of money to his father who has had to give up work because of illness.
However the Lottery win has also brought its own problems. Since winning the money Kelvin has received a pile of begging letters from strangers and charities plus dozens of letters and phone calls from wannabe girlfriends.
There are days when I wish everything was back to normal says Kelvin. Of course I like having the money but things will never be the same again.

Vreau să îl traduceți din ENGLEZĂ IN ROMÂNĂ DAU FUNDA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nicu221
2
Dar când mama lui Kelvin, Dawn, auzit vestea, ea a fost îngrijorat. De îndată ce am auzit că a câștigat potul cel mare, am plans. Nu ma intelegeti gresit - eu nu-l vreau să da banii înapoi! Dar este mai ușor de a gestiona o sumă mai mică. Sunt speriat că oamenii sunt de gând să profite de el. Profesorul lui la scoala era, de asemenea, ușor îngrijorat. Bineînțeles că sunt mulțumit de Kelvin, dar nu cred că e corect ca o persoană ar trebui să fie capabil să câștige o astfel de sumă mare de bani. Se pare un pic imoral cumva. Kelvin începe să se adapteze la noua sa viață. El își poate permite acum pentru a vedea echipa lui preferat de fotbal, Rangers joacă acasă ori de câte ori vrea. De fapt, el intenționează să se cumpere o cutie de executiv exclusiv la sol costa un loc răcoros 30.000 $! El a dat, de asemenea, o sumă mare de bani pentru a tatălui său, care a trebuit să renunțe la locul de muncă din cauza bolii. Cu toate acestea, victoria Loteria a adus, de asemenea, propriile sale probleme. Deoarece a câștigat banii Kelvin a primit o gramada de scrisori de la cerșit străini și organizații de caritate, plus zeci de scrisori și telefoane de la prietenele wannabe. Sunt zile când îmi doresc totul a fost reveni la normal, spune Kelvin. Desigur Îmi place având bani, dar lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.

nicu221: bun?
davidoffs: e tradus cu google translate,lol,eu l.am tradus fara
Răspuns de davidoffs
1
Dar cand mama lui Kelvin,Dawn,a auzit noutatile,s.a ingrijorat.Cand am aflat ca a castigat jackpot.ul,am plans.Nu ma intelege gresit-nu vreau sa dea banii inapoi!Dar e mai usor sa te descurci cu o suma mai mica.Ma tem ca oamenii vor profita de el.Profesorul lui s.a ingrijorat si el.Bineinteles ca ma bucur pentru Kelvin dar nu cred ca e corect ca e persoana potrivita sa castige un premiu atat de mare.Intr.un fel e imoral.Kelvin incepe sa se adapteze la noua lui viata.Acum isi permite sa isi vada echipa lui favorita de fotbal,Rangers joaca acasa oricand vrea el.De fapt el planuieste sa.si cumpere o cutie executiva exclusiva ce costa $30,000!I.a dat bani si tatalui sau care a renuntat la slujba din cauza bolii.Oricum castigul de la Loterie a adus si probleme.De cand a castigat banii,primeste scrisori de implorare de la straini si servicii de caritate plus altele de la fete ce vor sa fie iubitele lui.Astea sunt zilele cand imi doresc ca totul sa se intoarca la normal,spune Kelvin.Bineinteles ca imi place sa am bani dar lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel.
Alte întrebări interesante