Engleza, întrebare adresată de Teddy98, 9 ani în urmă

By now roman was feeling homesick.Some Russian people told their consul about him.The consul discovered that he came from ST Petersburg and agreed to pay for his flight to Moscow . Two years after leaving St Petersburg ,Roman was safely home.Since his return ,he has appeared on TV and given newspaper interviews about his remarkable journey.
Traducere .......Fara translate


SandraAndra55: Pai contine cam multe greseli de scriere a cuvintelor in engleza nu pot traduce daca nu sunt remediate.
Teddy98: asa e scri in carte
Teddy98: tradu cum sti
SandraAndra55: bine incerc
Teddy98: ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SandraAndra55
1
Deja lui Roman ii este  dor de casa.Poporul rus a spus consiliului lor despre (cred ca este he adica el). Consiliul a descoperit că el a venit de la ST Petersburg și a fost de acord să plăteascăpentru zborul său spre Moscova. La doi ani după ce a părăsit St Petersburg, Roman a fost acasa. (partea asta nu o stiu imi pare foarte rau)  , el a apărut la TV și a dat interviuri in ziar despre călătoria sa remarcabilă.
Sper sa te ajute! ^_^

SandraAndra55: Autoritățile ruse au discutat dacă acestea ar trebui să-l pedepsească, dar probabil ei nu vor. El nu a fost de fapt într-o croazieră de lux. De fapt, viața lui a fost destul de grea, a spus el official.Roman, spune: -Stiu că am făcut gresit și nu am de gând să fug din nou.Ei au să se stabilească acum și de a face niste munca.Dar școala, cel puțin eu am văzut ce viața este in strainatate.Acolo nu sunt mari surprize. Scuze daca am gresit ceva pentru ca nu prea sunt sigura.
SandraAndra55: Sper sa te ajute!
SandraAndra55: Hey imi dai coronita la primul raspuns??
Teddy98: thank you
Teddy98: ti-am dat
SandraAndra55: Pai nu mi-ai dat coronita la coronita iti arata marcheaza ca cel mai bun
SandraAndra55: mi-ai dat Multumesc
Teddy98: npk
SandraAndra55: bine ma duc sa mananc paa!!
Teddy98: paaa
Răspuns de cocolino123
1
De acum, lui Roman i se facea dor de casa. Cativa oameni rusi i-au spus consulului lor despre el. Consulul a descoperit ca venea din St Petersburg, si a fost de acord sa-i plateasca zborul catre Moscova. Dupa doi ani in care a plecat din St Petersburg, Roman era in siguranta acasa. In timp ce se intorcea,a aparut la Tv si a dat presei interviuri despe calatoria lui remarcabila. 



:):):):):):)
Alte întrebări interesante