c) 1+2^{3+4:[5-6:(7-8:(9-1))]}
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
intai parantezele rotunde ( ) apoi cele [ ] , { }
1+2^{3+4:[5-6:(7-8:(9-1))]}=
1+ 2 x { 3+ 4 : [ 5-6 : (7-8 : ( 9-1))}} =
1+ 2 x { 3+ 4 : [ 5-6 : (7- 8 : 8) ] }=
1+ 2 x { 3+ 4 : [ 5-6 : (7- 1)] }=
1+ 2 x [3+ 4 : ( 5-6 : 6 )=
1+ 2 x [ 3+ 4 : ( 5- 1) ]=
1+ 2 x ( 3+4 : 4)=
1+ 2 x (3 +1 )=
1+ 2 x 4= 1+ 8= 9
thtyjyjstefania:
mulțumesc mult!
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă