Matematică, întrebare adresată de iustin591, 9 ani în urmă

c) 3+ 10 ×{3+ 10× [3 + 10 × (3 + 10×3) – 3] - 3} - 3. calculati​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iustinagabi079
10

=3+10[3+10×(3+10×33-3)-3]-3=

=3+10[3+10×(3+330-3)-3]-3=

=3+10(3+10×330-3)-3=

=3+10(3+3300-3)-3=

=3+10×3300-3=

=33000

Răspuns de xrobertX492
5

c) 3+ 10 ×{3+ 10× [3 + 10 × (3 + 10×3) - 3] - 3} - 3 =

3+ 10 × [3+ 10× (3 + 10 × 33 - 3) - 3] - 3 =

3 + 10 × (3+ 10× 39 - 3) - 3 =

3+ 10 × 468 - 3 =

= 6045

Alte întrebări interesante