c) (×- radical din 2) totul la puterea a 2 minus (radical din 2 +1) totul la puterea a doua
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Sper ca te-am ajutat.Eu asa l-as face.
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/d80/68e8dd48f60b00ded03d6e77b84be2c6.jpg)
Răspuns de
1
= (x^2-2xradical din 2 +2)-(2+2radical din 2 + 1)=
= x^2 - 2rad2 + 2 - 2 - 2rad2-1=
=x^2 -4rad2 -1
= x^2 - 2rad2 + 2 - 2 - 2rad2-1=
=x^2 -4rad2 -1
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă