Limba română, întrebare adresată de nedyyy, 8 ani în urmă

Ca rog să-mi faceți o compunere cu titlul O întâlnire cu extratereștrii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ruben48
2

Răspuns:

Extraterestii!

Era o zi de vara.Eu m-am gandit sa merg pana in spatele gradinii pentru a ma odihni in hamac.

Dupa cateva minute ,observ ceva stralucitor intr-un tufis.Eu mă gandisem sa vad ce se afla acolo. Cand am vazut am ramas gura casca.

Speriat am fugit repede în casa i-am spus mamei cele intamplate dar nu m-a crezut.Am plecat în camera mea.uitandu-ma in acel tufis.

Deodata in spatele meu vedeam cum usor se deschidea dulapul.Era un extraterestru.M-am ascuns sub plamuma si cang m-am uitat din nou înspre dulap nu mai era acolo.

Dupa aceasta întamplare nu am mai vazut toata viata mea asa ceva.Chiar daca nimeni nu m-a crezut.


ruben48: inima te rog
Răspuns de dariusmoise22
0

Era o zi obisnuita de vara. Mergeam pe strada impreuna cu prieteni mei. Tot vorbeam despre ce vom face la bac. Nu prea mai puteam dormi noaptea imaginandu-mi ce se va intampla daca o sa puc bacul.

Cand mai erau 2 saptamani pana la bac, m-am pus cu burta pe carte. Nu imi mai puteam scoate cartea din mana. Chiar am ajuns sa am vise cand ciitesc din carte, apoi ma vad pe mine citind aceeasi carte si tot asa. Uite ca a venit si marea zi. Eram atat de pregatit incatam am terminat bacul la romana in 30 de minute.Cand am dat si bacul. la mate am vrut sa merg acasa, urmatoarea zi urmand sa dau proba orala la romana. Cand am iesit din scoala, am vazut o pata de lumina. In gandul meu eram: ,,Pe bune, acum vi si tu meteorit nesimtit! Nu puteai astepta pana ma angajez?". Dupa aproximativ 2 minute de asteptat, am vazur ca de fapt este o nava spatiala. O lumina a iesit din nava si ma luat pe sus si ma bagat in nava. Cand am intrat in nava am vazut mii de extraterestri care na tineau intr-o capsula si ma expetimentau. Dupa o ora ce m-au tinut captiv mi-au dat drumul si mi-au pus niste intrebari cum ar fi: ,,Cine esti?", ,,Cum e viata ta?" , ,,Cum este sa fi om?" si multe altele.

A mai trecut 2 ore si m-au adus inapoi pe Terra. Le-am povestit prietenilor mei tot ce s-a intamplat acolo. Jumate m-au crezut, jumatre nu. Eu ma bucur ca mai sunt in viata si ca sunt primul om care a vazut extrateresri.

Sper ca te-am ajutat. Imi pare rau ca nu am scris mai repede dar am avut si eu teme. Bafta!

Alte întrebări interesante