Calculați:0,5•0,(6)+8pe 5:0,2-(1pe3) la a 2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
5/10×6/9 + 8/5×10/2 - 1/9 = 1/2×2/3 + 8/5 × 5/1 - 1/9 = 1/3 + 8/1 - 1/9 =
aducem la acelasi numitor amplificand prima fractie cu 3, a doua fractie cu 9.
3/9 + 72/9 - 1/9 = 74/9
aducem la acelasi numitor amplificand prima fractie cu 3, a doua fractie cu 9.
3/9 + 72/9 - 1/9 = 74/9
Răspuns de
0
5/10•6/9+8/5•10/2-1/9=
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă