calculati: -12+12×{13-13×[-5-(-2)×(-3)]-6}
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
-4608
faci prima data calculele in paranteza dreapta dupa care cele din acolada iar ulterior inmultirea cu 12 si scaderea cu 12
faci prima data calculele in paranteza dreapta dupa care cele din acolada iar ulterior inmultirea cu 12 si scaderea cu 12
CorinaStg:
Mulțumesc mult pentru răspuns
Răspuns de
1
-12+12×[13-13×(-5-6)-6]=
-12+12×[13-13×(-11)-6]=
-12+12×(13+143-6)=
-12+12×(156-6)=
-12+12×150=
-12+1800=1788
-12+12×[13-13×(-11)-6]=
-12+12×(13+143-6)=
-12+12×(156-6)=
-12+12×150=
-12+1800=1788
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă