Calculati: (√2-√3)²-(√2-1)(√2+1)+2√6.
Timi58798:
Timi :)) nume unguresc pe tine ?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
7
2-2√6+3-2-1+2√6 se reduc 2√6 cu 2√6 si am luat 2-1 din formula a²-b²
si ne da 2
si ne da 2
Răspuns de
5
(√2-√3)la a doua = √2la a doua -2*√2*√3+√3 la a doua = 2-2√6+3=
=5-2√6
5-2√6-2-1+2√6=
2+4√6
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Informatică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Engleza,
10 ani în urmă